top of page

Dagindeling

Een dag bij Dagbesteding Klimmen

De dag begint bij ons met het ophalen van onze cliënten. Bij aankomst starten we met een koffiemoment waarin de sociale contacten worden gestimuleerd. Vervolgens kijken wij naar de taakverdeling van de dag. Wij hebben een hobbyboerderij waar de dieren verzorgd mogen worden maar ook een moestuin voor de groene handjes onder ons. Tevens steken onze cliënten de handen uit de mouwen bij Parketvloerenhuis.

 

Rond tien uur gaan de cliënten aan de slag met hun taken.

Waarbij zij sturing en begeleiding krijgen van de begeleiders. 


Om twaalf uur is het tijd voor de lunch. Deze wordt zelf meegebracht door onze cliënten. De lunch wordt regelmatig aangevuld door ons met een lekker huisgemaakt soepje of een gekookt eitje. 


De middag wordt ingevuld met andere activiteiten denk hierbij aan creativiteit of juist iets gericht op bewegen. Doe je liever een spelletje of wil je genieten van de mooie omgeving dan kan dit ook!

 

Om twee uur is het dan alweer tijd voor een koffiemoment om de dag gezellig af te sluiten. Het vervoer wordt door ons zelf geregeld. 

 

Het doel van Dagbesteding Klimmen is een zinvolle dagbesteding leveren voor onze cliënten waarbij de nadruk wordt gelegd op ‘zorg op maat’. Hierbij kijken we waartoe de cliënt in staat is en wat aanvullend is voor de cliënten hun hulpvraag.

De dagindeling op een rij!

AronNijsFotogr_DagbestedingKlimmenLR-009.jpg
08.00 uur 
09.15 uur 
09.30 uur 
10.00 uur 
11.30 uur 
12.00 uur 
12.30 uur 
13.30 uur  
14.30 uur   
cliënten worden door ons opgehaald
koffie of thee
samen plannen 
start met ochtendactiviteiten
lunch met bijv. een lekker kopje soep 
pauze en even rusten
start middagprogramma
koffie of wat fris met iets lekkers 
cliënten worden thuis gebracht  
bottom of page