top of page

Over ons

In 2002 ben ik, Ron Grooten, een zorgboerderij gestart. Van 2002 tot 2013 zijn we een echte zorgboerderij geweest met veel agrarische activiteiten. In 2013 zijn volledig overgegaan naar een dagbesteding met zowel een hobbyboerderij als diverse andere activiteiten. Op de plek waar we nu zijn gevestigd, aan de Putweg 15 in Klimmen, zitten we al vanaf 2013. Ook wij zijn bewust bezig met de omgeving. Als circulair ondernemer wekken we energie op met onze zonnepanelen, rijden we  elektrische bussen en scheiden we zeer bewust ons afval. Een groot deel van ons afval gebruiken we tevens als veevoeder voor onze dieren.

Op deze wijze proberen we een steentje bij te dragen aan het verduurzamen van

onze samenleving.

We werken dagelijks met een groep van 10-18 cliënten, wij zorgen iedere dag voor een goede en leuke dag invulling van onze cliënten. Mijn medewerkers zijn allemaal goed opgeleid, zelf heb ik niet alleen de jarenlange werkervaring als ondernemer én begeleider maar ook de juist opleiding om alles goed te monitoren en te zorgen dat zowel de kwaliteit als de veiligheid gewaarborgd zijn.

 

Kwaliteit waarborgen doen we door te voldoen aan de HKZ normering. Hiervoor worden we ieder jaar opnieuw ge-audit en gecertificeerd. Dit doen we uiteraard om aan alle eisen te voldoen en om de juiste zorg te kunnen leveren voor zowel onze cliënten als onze medewerkers.

Wij bieden dagbesteding aan voor jong én oud. Cliënten kunnen bij ons terecht vanaf de leeftijd dat iemand afscheid neemt van school (16 jaar). De jongere deelnemers werken vooral buiten met de dieren en in onze moes-, planten- en fruittuin. Diegene die iets minder goed ter been zijn of beter passen bij de activiteiten die binnen aangeboden worden genieten van het leven op een boerderij in onze keuken. Natuurlijk is een combinatie ook mogelijk. Iedereen is anders en de activiteiten worden aangepast naar mogelijkheden en behoeften van de cliënt. De cliënt staat bij ons centraal. Onze cliënten wonen bijvoorbeeld in een woongroep of bij ouders thuis.

Wij werken met PGB’s of functioneren als onderaannemer van een zorginstelling.

Mocht u hierover meer willen weten, neem dat contact met ons op. Er zijn veel mogelijkheden!

Locatie

We zijn gevestigd in de kern van het dorpje Klimmen (gemeente Voerendaal) en dat heeft veel voordelen.  We gaan regelmatig met onze cliënten naar de winkel of lekker wandelen rond de kerk. Samen met onze twee honden Bella & Diesel is dat natuurlijk iedere dag één groot feest. 

Onze Partners

meandergroep.png
logo-radar.png
SGL.png
St.-Pergamijn.png
Logo PVHklien.png
Logo Zonnenwende partner DB Klimmen
GVoerendaal.png
PNG_logo_philadelphia_web.png
De schakel in zorg.png
Logo partner Envida
website door.png
bottom of page