top of page

Recent zijn we gestart met een nieuwe aanvulling in ons aanbod van dagbestedingen: de Online Club. Deze activiteit is geïnspireerd op het concept van een schoolkrant, waarbij cliënten de mogelijkheid krijgen om met de computer te werken. Dit aanbod is speciaal ontwikkeld voor de nieuwe generatie cliënten die graag gamen en diverse computerwerkzaamheden doen. Ze kunnen deze digitale activiteiten combineren met onze andere binnen- en buitenactiviteiten. We hebben enkele computers klaarstaan en volgen strikt de AVG-normen om privacy en veiligheid te waarborgen. Zo ontstaat een klein mediabedrijfje gerund door cliënten met een verstandelijke beperking (VG).

Online Club

Confetti illustratief website Dagbesteding Klimmen

Klik HIER voor Instagram​

Klik HIER voor Facebook

Klik HIER om ons blog te lezen

Klik HIER naar onze video's op Youtube (volgt nog)

  • YouTube-kanaal: Cliënten krijgen de kans om te werken aan ons eigen YouTube-kanaal. Ze kunnen hun eigen leuke en creatieve filmpjes maken en deze delen met een breder publiek.

  • Facebook& Instagram pagina: Onder toezicht kunnen cliënten een eigen Facebookpagina beheren. Hier kunnen ze updates, foto's en video's plaatsen, en interactie hebben met volgers.

  • Bloggen en Vloggen: Cliënten kunnen bloggen en vloggen over hun dagelijkse belevenissen, hobby's en interesses, en zo hun schrijf- en presentatietechnieken verbeteren.

  • Grafisch Ontwerpen: Voor de creatieve geesten is er de mogelijkheid om te leren hoe ze grafische ontwerpen kunnen maken voor sociale media, posters, en video's.

  • Computerwerkzaamheden: Naast de mediaprojecten kunnen cliënten ook verschillende computerwerkzaamheden uitvoeren, zoals het bewerken van foto's en video's, het ontwerpen van presentaties en het onderhouden van digitale bestanden.

INSTAGRAM 

  • Facebook Dagbesteding Klimmen
  • Instagram - Dagbesteding Klimmen
bottom of page